Contact opnemen

Bellen

U kunt ons bereiken op:
030 669 1210

We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.15 uur.

E-mail

U kunt ons mailen op:
info@ovmsom.nl

Schade

Heeft u schade? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw Onderlinge of coöperatieve adviseur. Zij kunnen u direct helpen met een noodoplossing en helpen u bij de afhandeling van uw schade. Zij nemen u het werk uit handen. Heeft u letselschade opgelopen? Lees hierover meer informatie in onze letselschade-brochure.

Noodnummer voor op reis

Bent u op reis en heeft u een acuut probleem? Bel onze Helpservice: +31 20 65 15 918. U wordt direct geholpen.

OVM SOM
Meerndijk 11
3454 HM De Meern
info@ovmsom.nl
Plan route

Postadres:
Postbus 104
3454 ZJ De Meern

Heeft u een klacht?

Bent u het niet met ons eens? Of heeft u een andere klacht? Dan kunt u een e-mail sturen naar onze klachtencoördinator (klachten@ovmsom.nl). Onze klachtencoördinator neemt dan contact met u op. Als u niet samen tot een oplossing kunt komen, kunt u altijd nog contact opnemen met het KIFID.

Wij behandelen uw klacht vlot en serieus

Elke klacht nemen wij serieus. Wij doen iedere dag ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op. Wij zien een klacht als een kans om onze dienstverlening te verbeteren. Wij kunnen aan de hand van uw opmerkingen onze dienstverlening verbeteren.

Het is van belang dat u uw klacht zo volledig mogelijk omschrijft. Wat is exact uw klacht, en welke oplossing stelt u voor? Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en eventueel referentie- en/of polisnummer te vermelden.

KIFID

Als u niet tot overeenstemming kunt komen met onze klachtencoördinator, kunt u uw klacht voorleggen aan de Stichting Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (KIFID), postbus 93257, 2509 AG Den Haag, telefoon 0900 355 2248 en email info@kifid.nl. De Ombudsman Financiele Dienstverlening maakt deel uit van het KIFID. Meer informatie kunt u op de internetpagina van het KIFID lezen.

Uiteraard kunt u altijd uw klacht aan de rechter voorleggen. Voordat u dit doet, is het verstandig om contact op te nemen met het KIFID. Zij helpen u graag en kunnen vaak een oplossing verzorgen.

Verbond van verzekeraars