Ben jij actief in de verzekeringsbranche als acceptant van particuliere en zakelijke risico’s? Heb jij een scherp oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? En beschik jij over een coöperatieve instelling? Lees dan verder!

Wie wij zijn

Onderlinge verzekeringmaatschappij SOM is een coöperatieve organisatie die schadeverzekeringen verzorgt voor haar leden. Anders dan bij een commerciële verzekeraar, staat bij ons het belang van onze leden centraal en niet het belang van de aandeelhouders. Onze leden zijn particulieren, agrariërs en het klein MKB. Wij zijn gevestigd in De Meern en op zoek naar een ervaren acceptant schadeverzekeringen.

Wat je gaat doen

Op de afdeling acceptatie voor particulieren en (agrarische) bedrijven zoeken we een nieuwe collega! Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor het verzekeringstechnische resultaat van de portefeuille van SOM.

Jij richt je op de beoordeling van risico’s, je regelt inspecties en taxaties en je maakt offertes op voor relaties in het agrarische of MKB segment. Je werkt hierbij nauw samen met de bij ons aangesloten onderlingen.

Dit is wat je onder andere zult gaan doen:

  • Je brengt offertes uit voor complexere risico’s;
  • Je stelt vast of een verzekeringsaanvraag binnen onze acceptatiegrenzen valt;
  • Je verwerkt de verzekeringsaanvraag snel en zorgvuldig in onze administratie;
  • Je hebt oogt voor de risico’s, maar denkt hierbij ook in mogelijkheden;
  • Je behandelt wijzigingsverzoeken op lopende verzekeringen;
  • Je neemt initiatieven voor een goed verloop van de werkzaamheden op de afdeling.

Je wordt wegwijs gemaakt in onze systemen, onze producten en ons acceptatiebeleid.

Wie jij bent

Je bent veel in contact met onze onderlinge adviseurs en collega’s. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk uitstekend. Je bent initiatiefrijk, weet van aanpakken en bent scherp op verbeteringen in de dienstverlening.

Daarnaast werk je accuraat, ben je leergierig en administratief vaardig. Je toont ondernemerschap en neemt je verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend ben je resultaat- én klantgericht.

Concreet vragen wij:

  • Je bent in het bezit van een havo of vwo-diploma of hebt een mbo- of hbo-opleiding (bijvoorbeeld Financial Services Management of Management, Economie en Recht) met succes afgerond;
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring in schadeverzekeringen, bij voorkeur opgedaan in een gelijkwaardige functie waarin je je ook bezig hebt gehouden met de beoordeling en acceptatie van aangeboden risico’s;
  • Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk.

Het aanbod

Wij bieden een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een uitdagende en dynamische functie. Je werkt in een informele werksfeer, waarin ambitieuze mensen zich thuis voelen en waarin ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling.

Betrouwbaarheidstoetsing

Wij vinden integriteit van groot belang. Daarom maakt een betrouwbaarheidstoetsing deel uit van de selectieprocedure.

Informatie en reactie

Herken je jezelf in het profiel en zie jij jezelf werken bij SOM? We zien dit graag terug in je CV en een motivatie. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact op met Gezina Noortman gezina.noortman@ovmsom.nl / 030 669 12 34