Bromfietsverzekering

’s Ochtends met uw scooter door de drukke stad, op weg naar school? Op vrijdagmiddag met uw scootmobiel op pad, voor een boodschap bij de bakker? Of in het weekend een flink eind tegen de wind in fietsen – lekker knallen met uw ‘high speed e-bike’. Op wat voor ‘bromfiets’ u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij SOM is uw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Gerust de weg op

Op wat voor ‘bromfiets’ u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij de Onderlinge is uw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Schade aan anderen

Met de Bromfietsverzekering verzekert u uw bromfiets, scootmobiel of snorfiets tegen schade die u veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Vallen er spullen van uw bromfiets? En veroorzaken die schade bij een ander? Ook dan kunt u op ons rekenen. Dat geldt ook bij schade door uw bromfiets aan een ander motorrijtuig van uzelf.

Met en zonder kenteken

Bij de Onderlinge verzekert u uw bromfiets, waarvan het kenteken is geregistreerd bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer.Zoals een scooter, brommer of snorfiets. Dat kan met de verzekering voor Bromfiets met kenteken. Heeft u een motorrijtuig zonder kenteken, maar mét verzekeringsplaatje? Bijvoorbeeld een scootmobiel? Kies dan voor de verzekering voor Bromfiets zonder kenteken.

Verzekerd bij uitlenen

De bromfiets die u verzekert staat op uw naam. We gaan er vanuit dat u de vaste berijder bent. Toch bent u ook verzekerd als u uw bromfiets eens een keertje uitleent aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan uw zus, partner of buurman. Ook dan vergoeden we dus de eventuele schade aan anderen of spullen van anderen.

Uw bromfietsverzekering nog completer

Wilt u ook uzelf en uw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft veroorzaakt? Met onze aanvullende verzekeringen maakt u uw Bromfietsverzekering nog completer. Uw Onderlinge verzekeringsadviseur vertelt u graag welke bij uw situatie past.

Snel & zorgvuldig

Heeft u schade aan uw bromfiets? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Aantrekkelijke pakketkorting

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Uw Onderlinge rekent het graag voor u uit.

Bromfietsverzekering

Met kentekenZonder kenteken
Anderen of andermans spullenjaja
Schade door spullen die van uw bromfiets vallen jaja
Schade aan een ander motorrijtuig van uzelf door uw bromfietsjaja
Uitbreidingen mogelijk voor: rechtsbijstand,letselschade,bescherming van uw kortingjaja

Hoe sluit u een verzekering af bij SOM?

Een lokale Onderlinge of coöperatieve adviseur helpt u graag verder. Zij geven u meer advies over de verzekering en de premie en uw persoonlijke situatie.